Escape room у „Десанкиˮ

У нашој школи 16.12.2022. године организована је радионица – escape room – „The Lost Mommyˮ која је имала за циљ промовисање учења страног језика кроз игру и решавање проблемских ситуација.

Водитељ активности је био гост из Енглеске, Ричард Браун, а ученици шестог, седмог и осмог разреда учествовали су у решавању загонетки и мистерије изгубљене мумије. У решавању загонетки ученици су користили своја знања из историје, географије, биологије и математике. Утисци су били веома позитивни, заиста смо уживали у овој team building активности!

Координатори активности су биле наставнице енглеског језика Александра Ђорђевић, Светлана Милентијевић и Снежана Корић, а радионици су присуствовале и школски психолог Бранка Митровић Јосиповић и директор школе Катарина Стјепановић.

Агенција „White Eagle Travelˮ у сарадњи са издавачком кућом The English Book организовањем радионица и квизова промовише кампове страних језика у Србији и у Енглеској на којима се путем сличних активности кроз игру и забаву усваја и унапређује знање страног језика, а детаље понуде можете пронаћи на њиховом сајту http://whiteeagle.rs/.