Представљамо вам Николину Станојевић 8/2, ученика генерације

На крају ове школске године комисија за избор ученика генерације је имала незахвалан задатак да од више изузетно добрих кандидата изабере једног. Према правилнику о избору Ученика генерације и одлуком Наставничког већа за ученика генерације 2020/2021. изабрана је Николина Станојевић, ученица 8/2, одељењског старешине Јасмине Ружичић.

Резултати Николине Станојевић су бројни, њена свестраност, ширина интересовања и скромни ненаметљиви став допринели су да буде прави представник ове генерације. Код Николине је изражена одговорност према раду и постављеним школским обавезама. Њена свестраност и зрели погледи на свет дошли су до изражаја. Њен циљ је да научи и сазна што више и што боље, што потпуније због свести о значају и вредности које образовање пружа. Носилац је бројних награда:

  • 3. место на Општинском такмичењу из српског језика у 6. и 8. разреду
  • 2. место на Окружном такмичењу из српског језика у 8. разреду
  • 2. место на Општинском такмичењу из хемије у 8. разреду
  • 3. место на Окружном такмичењу из хемије у 8. разреду
Носилац је дипломе „Вук Карџић“

Сва Николинина постигнућа похвално најављују њене будуће успехе.

Њен миран и одмерен тон при опхођењу, спремност да помогне својим друговима саветом и подршком, уважавање наставника и ненаставног особља, ненаметљиво самопоуздање и ширина духа јесу особине које ће је издвајати од осталих вршњака.

На крају Николининог осмогодишњег пута налази се заслужена титула ученика генрације. Част ми је што сам је пратила на овом путу и радујем се што могу да наслутим у какву ће изузетну особу „израсти“.

Одељењски старешина: Јасмина Ружичић