Хуманитарни онлајн базар

Еко-школа „Десанка Максимовић“ и ове године учествује у „Најволонтерској акцији“ Општине Звездара. Настављамо нашу активност „Шта можеш, подели са другима“, овог пута организујући ХУМАНИТАРНИ ОНЛАЈН БАЗАР, који ће трајати у периоду од 1.11.2020. године до 20.11.2020. године.

Драги родитељи и пријатељи Школе,

Позивамо вас да се и ви укључите и на тај начин помогнете малом Браци Вуковићу (рођеном 2019.године) да направи своје прве кораке, за шта му је неопходна операција на ножним мишићима, ортопедска помагала, као и рехабилитације у центрима и бањским условима. Жеља нам је да на тај начин сви заједно помогнемо једној вишечланој породици чије су троје деце наши ученици.

Позивамо вас да упишете 884 и пошаљете СМС поруку на број 3030.

У нашој акцији можете учествовати на неколико начина:

  1. Уколико имате неки предмет/неке предмете који вам нису потребни, а мало су коришћени или су потпуно некоришћени- можете им одредити цену у СМС порукама (цена једне поруке је 200 динара) и сачекати да нађе свог купца. Пошаљите нам слику, опишите предмет у пар реченица и назначите цену. То могу бити одевни предмети, мали кућни апарати, књиге, уџбеници...
  2. Добри сте у кувању, прављењу посластица или само желите са другима да поделите занимљив рецепт или трик за лакше обављање неког кућног посла? Напишите нам рецепт,методу чишћења и сл, а ми ћемо проследити свима који то буду желели и који буду послали СМС поруку за Брацу.
  3. Ако желите да у замену за послату СМС поруку понудите неку занатску услугу (нпр.фризер, столар и сл)- опишите услугу и одредите цену у СМС порукама и јавите нам.

Напомена: плаћање је искључиво у СМС порукама, а доказ о уплати је слика екрана на коме се види да је неко послао поруку

Ви, и као купац, и као продавац, комуницирате са нама, а ми посредујемо у процедури. Број на који шаљете слике које илуструју ваше понуде (ако сте продавац), као и „доказе о уплати“ (слике екрана где се види да је послата порука за Брацу) је 063/8923-324, а на овом броју можете добити и додатне информације, ако је потребно.

Све понуде на нашем онлајн базару биће објављене на инстаграм страници наше школе.