Десанкин дан постигао велики успех

есанкин дан, манифестација наше школе у којој се пропагира образовање, креативност, иницијатива, тимски дух и добро расположење, одржан је веома успешно 26. марта 2019. године.

Организатори и идејни творци су Ивана Радичевић, помоћница директорке, и Милана Ђурић, учитељ. У извођењу су учествовали сви учитељи наше школе, као и учитељи боравка. Велика помоћ у организацији био је и бивши ученик наше школе Лазар Јеличић.

Посетиоци су могли да се увере у креативност наших учитеља и ученика: организовано је осам креативних радионица, ватромет, УВ денс, бесплатно фотографисање са забавним реквизитима и позадинама, лутрија торти, као и рок концерт. Приказана је приредба у којој су ученици Школе показали своје знање и вештине: од плеса прстима до групног плеса са кореографијом, певачке тачке нашег Малог хора, драмски скеч другака, који нас је и насмејао и научио да не смемо бити лењи.

Млади предшколци понели су са собом све што су направили на радионицама а двадесет добитника лутрије и свој слатки добитак – торту.

Ову манифестацију посетио је велики број ученика, родитеља и сарадника, а о њему су извештавали и многи медији.

Захваљујемо се свима на посети и сарадњи.