Летопис за школску 2022/2023. годину

Буди ин - укључи се у плогинг

Поводом Светског дана чистих планина у Општини Звездара ученици наше школе присуствовали су трибини под називом „Буди ин и укључи се у плогинг“.

Сазнај више →

img

Шта чини добро здравље?

Чланови Еко-школе и Вршњачког парламента, ученици 5. и 6. разреда, учествовали су у радионици „Шта чини добро здравље“.

Сазнај више →

img

Сарадња у циљу подршке даровитима

На петој Међународној конференцији „Сарадња у циљу подршке даровитима“ чланови колектива ОШ „Десанка Максимовић“ Бранка Митровић Јосиповић, психолог, и Биљана Кнежевић, наставник српског језика и књижевности, представили су свој оригинални научни рад „Начини препознавања, услови и мотивација наставника за рад са даровитим ученицима у школи“.

Сазнај више →

img

Показни час кошарке

Кошаркашки клуб „Церак“ је и ове године одржао свој показни час у одељењима III-1 и III-3.

Сазнај више →

img

Свечани пријем првака

Ученици првог разреда сусрели су се са својим учитељима 1. септембра 2022. године на традиоционалном свечаном пријему. На првом часу упознали су учитељице Ану Јовановић (1/1), Драгицу Станимировић (1/2), Достану Павловић (1/3) и Наташу Јовановић (1/4).

Сазнај више →

img

Представљање пројекта „Дигитализација за све“

Координатор пројекта „Дигитализација за све“ Биљана Кнежевић представила је пројектне задатке Одељенском већу 29. јуна 2022. и Наставничком већу 6. јула 2022. године.

Сазнај више →

img

Изабран Ученик генерације – Лука Божанић (8/3)

Наставничко веће наше школе 29. јуна 2022. године честитало је ученику генерације Луки Божанићу (8/3) на постигнутим успесима у основном школовању и пожелело му да и у будућности настави са оваквим успесима.

Сазнај више →

img